NRS i Vesterålen

I 2019 deltok David Bane som jobber i NRS Europa-avdelingen, på Arctic Sea Kayak Race. Headingen på artikkelen han skrev i etterkant fikk tittelen "Verdens vakreste padlefestival", som også er vårt slogan. NRS er siden blitt en av våre partnere og leverer fantastiske premier til arrangementet hvert år.

Partner

Utdrag fra Davids artikkel:

"Jeg må innrømme, da jeg først leste den selverklærende uttalelsen som beskrev Arctic Sea Kayak Race som "Èn av verdens vakreste og morsomste kajakkfestivaler", begynte vi å tenke på alle de andre kajakkfestivalene rundt om i verden som vi hadde deltatt gjennom årene. Den vakreste i verden? Det er en stor påstand.

Etter å ha brukt en betydelig mengde tid på å padle elver i Arktis, virket en havkajakkfestival som den åpenbare progresjonen i vår søken etter å utforske fantastiske steder (og havkajakk mer). Beliggende i Vesterålen, en region nord for Lofoten i Nord-Norge, er bakteppet for Arctic Sea Kayak Race ganske spektakulært.

Et tett sammensveiset vennefellesskap startet festivalen først i 1991 og har de siste 29 årene gått sammen i løpet av sommeren for å drive en festival som tar imot havpadlere fra hele Europa, og faktisk verden, uavhengig av ferdighetsnivå. I en uke kan nybegynnere som kanskje tar sine første padletak blande seg med og lære av de beste maratonløperne og havpadlere i Norge».

Les hele artikkelen fra David Bane her

(engelsk tekst)

NRS - hovedside