Dag 1 - Registrering på Kråkberget

Alle som skal delta på ASKR møter opp ved Fjordcamp på Kråkberget for registrering. Kråkberget ligger i Bø kommune i Vesterålen.

søndag kl 16:00
12.04.201610:03 Tore Olsen

Det tar ca 1 time å kjøre fra Sortland sentrum til Fjordcamp hvor registreringen foregår. Vi har skiltet fra Sortland og ut til registreringen.

Fjordcamp - Kråkberget, Bø i Vesterålen

Fjordcamp er et reiselivanlegg. Her har du mulighet til å leie hytte, eller plass til å slå opp teltet dersom du skulle komme til Vesterålen dagen før selve registreringen starter. Det er toalettmuligheter, og i skrivende stund er det snakk om at restauranten er åpen i sommer. Ta gjerne kontakt med Fjordcamp for å undersøke - dersom du kommer tidligere.

Parkering

ASKR har fått egne anviste parkeringsplasser, hvor bilene skal stå hele uka til retur lørdag. Dette koster 50 kroner, og du betaler under registreringen.

ASKR CREW

Crewet til ASKR har synlig bekledning, og du kan ta kontakt med en av oss for spørsmål når du kommer til Fjordcamp. 

Registrering

Vi har registrering inne på selve camp-området. Vi har betalingsterminal slik at du kan betale med kort. Her blir du registrert påmeldt. Du vil også få utdelt parkering (50 kroner) og billett til avslutningsmiddag onsdag (inkludert i påmeldingsavgift).

Informasjon om program etter registrering

Vi vil ha felles informasjon om rute og starttidspunkt søndag ettermiddag. Tidspunkt for informasjon oppgis ved ankomst.

Program: