L

Arctic Sea Kayak Race

Telefon
+47 45 00 58 90

Epost
karl-einar@blv.no

w

Aktivitetsuke for ungdom

For mange ungdom er det å selv få bestemme og ta avgjørelser en viktig del av å bli selvstendig. Vi ønsker å gi ungdom i alderen 14 til 17 år muligheten til å lære grunnleggende ferdigheter for å ha det godt på tur.

28.05.201818:20 Arctic Sea Kayak Race

Oppmøte til ungdomscampen blir på Hurtigbåtkaia i Skjellfjord søndag 21. Juli kl. 12:30. Hurtigbåten går kl. 12:45 til Skipnes. Ungdomscampen er ferdig onsdag 24. Juli, og hurtigbåten går da fra Skipnes ca. Kl. 17:00. – Båten kommer til Skjellford kl. 17:35 (rutetid).

Grunnleggende ferdigheter

Det handler om at man skal kunne nok til at trivselen på tur blir på topp. Kurset kommer til å ta for seg de mest sentrale delene av friluftslivet, med det formål å ruste ungdommen slik at de kan klare seg i naturen. Vi ser ikke helt poenget med uttalelsen 'mann mot natur'. Jobber du mot naturen holder du ikke lenge. På kurset kommer ungdommen til å lære å jobbe med naturen.

Sosialt

Dette skal ikke være en rekruttskole, men et hyggekurs der det sosiale vektlegges tungt, samtidig som deltakerne får anledning til å lære. På programmet står blant annet introduksjonskurs havkayak, teltoppsett, mat og hygiene, trygg ferdsel i utmark, sikkerhet, bekledning, kart og navigasjon og bålfyring.

Mestring

Introduksjonskurs i havkayak gir Norges Padleforbunds 'Våttkort'-sertifisering - første trinn. Deltakerne skal sove i telt i Skipnes, og bortsett fra frokost og nistesmøring på anlegget, skal resten av måltidene lages av deltakerne selv, og selvfølgelig spises ute. Det er både god læring og ikke minst sosialt å lage mat sammen ute.

15 ledige plasser

Vi har ikke store krav til utstyr, men deltakere må ha grunnleggende ting som sovepose, liggeunderlag, telt, varme og vanntette klær med seg. Ta kontakt dersom dere ikke har telt, så finner vi en løsning. 

Pris: 3500,-

Deltakeravgiften dekker reise fra Skjellfjord (Hurtigbåt), bespisning, overnatting (teltavgift), instruktører, kurs og utstyr. Se egen pakkeliste. Det vil bli sendt ut pakkeliste ved påmelding. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere lurer på noe! Gå til registrering

google map