Fiskeværet skipnes

Skipnes er Arctic Sea Kayak Race´s ”Base Camp” under hele padlefestivalen. Her foregår kurset og fra onsdag ettermiddag møtes alle padlerne her. Det gamle fiskeværet har både kafé, kiosk, pub og overnattingsmuligheter.

Fiskeværet Skipnes befinner seg i naturskjønne omgivelser med det beste Nord Norge generelt og Vesterålen spesielt har å by på. Her vil du oppleve en spesiell nærhet til fjell og fjord, fugl og fisk, midnattssol eller uvær i historiske og fredelige omgivelser.

På Skipnes kan du i dag få en smak av gamle dager. Bo i originale rorbuer og finn sjelero og ny inspirasjon.  

Du kan bestille overnatting i en av rorbuene, eller finne deg tilrette på teltplassen. Henvend deg direkte til Skipnes. www.skipnes.com For de som bor i telt er det flere dusjer og toaletter tilgjengelig. Det fins også et lite tørkerom, dersom det skulle være regn.

I kafeen får du kjøpt frokost, lunsj, vafler, is og forfriskninger. Puben har alle rettigheter og åpner hver dag kl. 20:00. I selskapslokalene er det middagsservering og her vil avslutningsfesten foregå på fredag kveld. Og er vi riktig heldige åpner rorhuset Lykken sin minipub, rett utenfor ASKRs kontor, med ”Lykketimen” på kveldene.

ASKR crew holder til å enden av kaia. Her finner du informasjon om hva som skjer under oppholdet på Skipnes. ASKR shop har også tilholdssted her.

Det beste med Camp Skipnes er at her er alle padlerne samlet til nye aktiviteter og fest. Her blir det sprintkonkurranse, maraton race og tur, muligheter for fjelltur eller rett og slett avslapping i nydeilige omgivelser.